dissabte, 8 de desembre del 2012

ALUMNES IRISATS

La cantata "El peix irisat" és un projecte de l'Escola municipal de música Robert Gerhard de Valls en el que hi prendran part diferents alumnes.  

En primer lloc, hi participaran com a cor els alumnes de Música i Moviment (MiM, 4-6 anys) que cursen aquesta assignatura tant a l'escola de música com a diferents centres de primària de Valls com a activitat extraescolar (Eugeni d'Ors, Cor de Maria i Enxaneta). També hi participaran els alumnes d'Iniciació (7 anys) de l'escola.

Així mateix, hem convidat dues escoles de música a participar en el projecte. Seran els alumnes de l'Escola municipal de música de Constantí i de La Selva del Camp, amb alumnes d'entre 4 i 7 anys.

D'altra banda, la part instrumental de la cantata anirà a càrrec de l'orquestra i grup de vent de nivell elemental de l'escola Robert Gerhard de Valls.

Tot plegat permetrà agrupar més de cent-cinquanta alumnes dalt d'un escenari. Hem fet una adaptació del conte original de Markus Pfister i hem creat les lletres de les cançons i les músiques per al cor i l'orquestra. 

Poquet a poquet us anirem penjant les diferents cançons del conte i les bases instrumentals per tal de poder-ho escoltar i/o descarregar.

Bon viatge musical!







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada