dimecres, 20 de març del 2013

L'AULA ESTÀ PLENA DE PEIXOS

Sí, sí, tal i com ho sentiu: tenim l'aula plena de peixos. I és que si dies enrere us ensenyàvem diferents murals que arribaven fets des de casa, ara són murals que hem estat fent a classe.

Amb els alumnes d'Iniciació hem fet dos murals, un per classe. Hem fet uns dibuixos de peixos, peixos reals, peixos imaginaris, peixos irisats, peixos fantàstics. I no només els hem dibuixat sinó que hem treballat amb diferents materials reciclats, materials tan quotidians com taps de plàstic, malles de les taronges o les llimones, llana o cartró.  I tot plegat mentre descobríem la música de Frederic Mompou, amb qui, els alumnes d'Iniciació, conviurem els propers tres mesos i de qui aviat engegarem un nou blog (per cert, ja podem escriure blog sense tenir mala consciència!).

Així, el primer mural ja està enllestit. Us ensenyem algunes fotos del mural que hem penjat aquesta tarda  amb els seus creadors i també una foto dels artistes d'un mural que us ensenyàvem dies enrere.

                                       El Biel, la Laia i l'Àneu amb el seu mural.                                  El Jaume, la Laia, el Samuel, l'Àneu, el Víctor,
                       el Biel, l'Elsa, el Pol, la Laura i l'Helena, 
                       d'Iniciació A, i el seu mural.
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada